Våra tjänster

Företagstjänster

Kolgrill Kalmar hjälper er gärna med middags- och eller lunch paket, catering och hemkörning – allt utifrån era önskemål!

Catering
Vi kan och arrangerar catering till helgdagar, fester, bröllop eller andra evenemang.   Alla våra färska råvaror är utvalda med omsorg, kolgrill och utmanande meny!  Vi lägger stor vikt på att hitta leverantörer som delar vårt krav på kvalitet. Vår vällagande mat på kolgrill är den röda tråden genom alla maträtter och med vassa smaker och snygga upplägg skapar vi en matupplevelse utöver det vanliga. 
Även här skräddarsyr vi efter er förfrågan. Tveka inte att höra av er, planering är a och o, så ring i tid!

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Hos oss får du välja de rätter som passar alla.

Kontakta oss för mer information så får du tala med oss som lagar maten och tillsammans kan vi diskutera fram ett menyval som passar just Era behov. 

Just nu erbjuder vi fri hemkörning vid beställning av minst 15 luncher, helgfria vardagar mellan kl: 11.00-21.00

Exempelmeny:
MIX GRILL  (för en person)
– Urfa Kebab (spett)
– Sish Kebab (spett)
– Kycklingfilé (spett)
– Lammkotlett (lammraks)
– Ris, bulgur eller pommes frites
– Sallad
– Lins Soppa

– Nybakat bröd

Kolgrill Kalmar
Kolgrill Kalmar är en relativt nystartad resturang som på kort tid fått många återkommande kunder och lunchgäster varje dag som ger oss topprecensioner, självklart något som vi är mycket stolta över!

Om du eller någon/några av dina gäster är allergiska:

Glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning, alternativt vilka livsmedel som ska ersättas med specialkost enligt önskemål.

För att se vår dagliga verksamhet följ oss på Facebook